Известие

Collapse
No announcement yet.

Пластмасов праг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пластмасов праг

Здравейте някой имали представа от къде мога да си взема тази пластмаса която се намира под задния ляв пластмасов праг този на който пише Alfa Romeo?
    Моля ако някой знае да помогне от къде да си го купя че сега прага не затваря добре и много разни и някои ден някой може да счупи целият праг!
    Благодаря!
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Само с поръчка от Италия или от някоя морга

Пластмасовия праг струва 70 кинта, така че внимавай с него. Аз чупих вече един и си поръчвах от Италия нов

Comment

На мене не ми трябва прага а само тая пластмас кам която щифта влиза!
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Versace
        Разбрах те ... въпросът е, че такова нещо по магазините няма да намериш. Само с поръчка от Италия става, примерно чрез Алекс Ауто. Или пък пиши на колегата nikola nikolov ... той вероятно има втора употреба.

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
          Първоначално публикувано от Versace
          Разбрах те ... въпросът е, че такова нещо по магазините няма да намериш. Само с поръчка от Италия става, примерно чрез Алекс Ауто. Или пък пиши на колегата nikola nikolov ... той вероятно има втора употреба.
          Ок ам как да го порачам как да им обясня какво ми трябва пратих тука от саита порачка ама едвали ще ме разберат

Comment

Оригиналният номер е в жълто Поръчваш по него ...

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
              Оригиналният номер е в жълто Поръчваш по него ...
              имаш ЛС

Comment

Ако имаш път към Бургас, получаваш подарък
                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                X